BouwBoost

“Volgens Aline Mi-Hyun te Kiefte directeur van BouwBoost BV gaat recruiten over informeren en daarmee verbinden. Geld verdienen en gelukkig zijn in je werk zijn geen doelen maar resultaten.”

De installatietechnische branche staat vol van innovatie en heeft vele betrokken partijen. Kansen te over ! Ik verbind op elk niveau mensen en probeer waar mogelijk dromen om te zetten in concrete stappen en kansen. Ik ben een sociaal maatschappelijk bewuste ondernemer, mijn netwerk is bijzonder divers en ik streef naar een inclusieve werkvloer.

Coachen van nieuwkomers, zij-instromers en leerlingen is mijn verbindende passie. Ik produceer interculturele handvaten en heb een open en doelmatige aanpak bij diversiteitsvraagstukken.

Ik hou van mijn werk, elke afspraak is anders. Als verbinder is het mijn taak ontmoetingen te initiëren die succesvol zijn op inhoudelijk en persoonlijk vlak. De vrijheid als ondernemer om flexibel en snel te kunnen schakelen als mede beschouwend en onderzoekend te zijn verrijken mijn leven.

www.bouwboost.nl